1. Hjem
  2. Dokumentation
  3. WooCommerce EAN Payment G...
  4. Afprøv din nye EAN Betaling

Afprøv din nye EAN Betaling

Nu har du installeret og opsat dit nye plugin EAN Betaling til WooCommerce. Nu skal du prøve om det virker. Der findes et testnummer, som du kan anvende til at foretage et testkøb i din egen webshop. Det er ikke et rigtigt EAN nummer, og kan frit bruges til testkøb.

1. Gå til forsiden af din hjemmeside, og læg et par produkter i kurven, og vælg Gå til Betaling.

2. Udfyld navn og adresse og scroll ned til betalingsmuligheder. Her, under dine andre betalingsmuligheder, som kreditkort, mobilepay mv, ser du betalingsmuligheden EAN Betaling. Vælg denne mulighed.

3. Når du vælger EAN Betaling, fremkommer tre felter og en dropdown: EAN nummer, Referenceperson, Rekvisitionsnummer og dropdownen Produktionsenhed.
Felterne er obligatoriske at udfylde, for at en ordre kan fuldføres. Indtast test-EAN-nnummeret 4040404040406.

4. Nu fremkommer en boks der fortæller, at det indtastede EAN nummer har flere produktionsenheder tilknyttet, og du skal vælge et i dropdown menuen. Vælg et tilfældigt, og udfyld også Referenceperson og Rekvisitionsnummer. Tryk nu Godkend Ordre.

5. Gå i backenden til din hjemmeside og vælg Woocommerce og Ordrer. Øverst vil du se den ordre du lige har lagt, angivet med EAN nummer som betalingsmetode.

Hvordan kan vi hjælpe?