1. Hjem
  2. Dokumentation
  3. WooCommerce EAN Payment G...
  4. Installation og opsætning...
  5. Aktivering af EAN Betaling

Aktivering af EAN Betaling

Her viser vi, hvordan du redigerer i de betalingsmuligheder, som vises i checkout på din WooCommerce webshop, og hvordan du tilknytter Betaling med EAN nummer, som en betalingsmulighed. Du har allerede uploadet og installeret pluginnet EAN Betaling til WooCommerce, og du har aktiveret licens-nøglen / API-nøglen, som gør dit plugin i stand til at forbinde sig med NemHandelsregistret.

1. For at redigere i betalingsmulighederne i checkout, i din WooCommerce webshop, skal du først åbne din hjemmesides backend, og vælge WooCommerce i venstremenuen. Vælg herefter Indstillinger og fanen Betalinger, i toppen af siden.

2. På fanen Betalinger, ser du en oversigt over de betalingsmetoder du kan bruge på din hjemmeside. Her vil du nu kunne se betalingsmuligheden EAN-13 Betaling til WooCommerce. Aktiver denne betalingsform, ved at skubbe knappen til højre, og barren bliver farvet. Nu er betalingsmuligheden EAN Betaling til WooCommerce aktiveret.

Gå til forsiden af din hjemmeside, og læg varer i kurven. Gå til Kasse eller checkout, og se om den nye betalingsmulighed dukker frem. Hvis du ikke kan se det, så prøv lige at cleare cachen, eller indlæs siden på ny. Nu skulle du gerne se et felt der hedder Betal med EAN-nummer, sammen med de andre betalingsmuligheder som Kort, Bankoverførsel, mv.

Nu er pluginnet EAN Betaling til WooCommerce aktiveret og synligt, og du kan ændre i indstillingerne for EAN Betaling.

Hvordan kan vi hjælpe?