1. Hjem
  2. Dokumentation
  3. WooCommerce EAN Payment G...
  4. Installation og opsætning...
  5. Afvis ordrer med ugyldige EAN-numre

Afvis ordrer med ugyldige EAN-numre

Pluginnet EAN Betaling til WooCommerce kan automatisk afvise ordre, som er lagt med ugyldigt EAN nummer. For de fleste, er dette pluginnets vigtigste feature. EAN nummeret kan være forkert af to grunde: Fejl i indtastning – her får kunden strakt besked, så de kan rette og indtaste det rigtige nummer. Den anden grund er svindelforsøg, en privat person forsøger at bestille varer, ved at indtaste et tilfældigt EAN nummer som betaler.
Denne type fup-ordrer modvirker pluginnet EAN Betaling til WooCommerce, når du aktiverer indstillingen “Afvis ordrer hvor EAN ikke findes i EAN API”.

Vær altid opmærksom på om leveringsadressen er i samme område som kundens EAN nummer. Forskellige afdelinger kan ligge spredt ud i kommunen, men hold øje med om leveringsadressen ligner en privatadresse, snarere end adressen på en virksomhed eller institution.

Det er enkelt at slå funktionen “Afvis ordrer hvor EAN ikke findes i EAN API” til.

1. Gå i backenden til din hjemmeside, vælg WooCommerce i venstremenuen, vælg undermenuen Instillinger og dernæst fanen Betalinger.

2. Find betalingsmetoden EAN-13 i listen og tryk på knappen Administrer ude til højre. Sæt flueben i boksen ud for “Afvis ordrer hvor EAN ikke findes i EAN API”.

Nu er der blokeret for at der kan lægges ordrer på din hjemmeside, med et EAN nummer som ikke findes i NemHandelsregistret.

BEMÆRK: Denne indstilling kræver at du har en gyldig og aktiv licens. Hvis du ikke har en gyldig licens, kan du købe den her.

Hvordan kan vi hjælpe?